یک بازی و حضور در یک تورنمنت؛

برنامه تیم ملی فوتبال در فیفا دی | دو حریف ملی پوشان مشخص شد

اردوی تیم ملی فوتبال ایران از ۱۰ یا ۱۱ شهریورماه آغاز می‌شود و روز ۱۶ شهریور به مصاف بلغارستان می‌رود.
کد خبر: ۱۴۱۸۳۶۰

به گزارش جام جم آنلاین، اردوی تیم ملی فوتبال کشورمان از ۱۰ یا ۱۱ شهریورماه آغاز می‌شود. شاگردان قلعه نویی روز ۱۶ شهریورماه به مصاف بلغارستان می‌روند. تیم ملی برای دومین بازی تدارکاتی در فیفا دی به مصاف تیم کیپ ورد می‌رود که احتمالاً این بازی دوستانه ۲۱ شهریورماه در تهران برگزار خواهد شد.

همچنین تیم ملی فوتبال ایران در مهرماه در تورتمنتی در اردن شرکت می‌کند، سپس ملی پوشان در ۲۱ مهرماه به مصاف تیم عراق خواهند رفت و اگر تیم پیروز میدان شود، سه روز بعد با برنده دیدار اردن - قطر بازی خواهد کرد. اگر هم شاگردان قلعه نویی در این بازی شکست بخورند، با بازنده این مسابقه بازی خواهند کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها